Abbondio

Abbondio, een verhaal met geschiedenis. Er zijn al 120 jaar voorbij sinds in 1889 Angelo Abbondio in Tortona, dicht bij Alessandria (Piemonte), de frisdranken fabriek oprichtte. Dankzij originele en geheime recepten, uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, slaagde hij erin onimiteerbare zuivere smaken te bekomen.

Koffiebar Nog een bakkie? Abbondio pin ups

Gave design flesjes in Pin-up stijl en een verrassende inhoud in heerlijke smaken:

Bruna Chinotto, gemaakt van Chinotto citrusvrucht uit Liguria

Lola Cola, een cola recept met geheime ingredienten

Ambra Cedrata, een uniek citroendrankje volgens Italiaans recept

Rosella Bitter, een heerlijke mix van 10 soorten kruiden

Aranciata : een sinaasappelsap geproduceerd met sinaasappels van de Gargano.

Menta : samengesteld uit drie verschillende soorten Piemonte-speer, gemengd in een geheim recept voor een intense, frisse en onmiskenbare smaak.

koffiebar Nog een bakkie? Abbondio Tattoos

Gave design flesjes in Tattoo stijl en een verrassende inhoud in heerlijke smaken:

Tonica Mediterranea Herbal, Tonic met kruidensmaak

Ginger Potion Ale, Gember bier, minder sterk van smaak

Bitter Symphony Lemon, Bitter Lemon smaak


Koffiebar Nog een bakkie? Appelaere

Appelaere, Perelaere en

Sinaasappelaere

zijn (h)eerlijke dorstlessers en een verantwoorde traktatie voor jong en oud. Om écht van te genieten!

De fruitsappen van De Appelaere zijn uniek van smaak. Het fruit voor deze sappen wordt milieubewust geteeld. Aan het sap wordt niets toegevoegd. Het is alleen puur fruit en dat proef je.


Koffiebar nog een bakkie? Exota

Exota

In 2015 zijn ze gestart met de herintroductie van Exota Limonade op de Nederlandse markt. Exota is een oudhollands merk, dat vanaf de jaren 30 t/m de jaren 70 enkele tientallen jaren zelfs marktleider was op de Nederlandse frisdrankmarkt. Hierna is het merk helaas door enkele onfortuinlijke gebeurtenissen, waaronder de zogenaamde "Exota affaire", van de markt verdwenen. Eeuwig zonde, toch?

Het merk is in een nieuw jasje gestoken, met respect voor de historie. Zo is bijvoorbeeld het logo hetzelfde gebleven, mede om de herkenbaarheid onder de wat oudere doelgroep te vergroten. Ouderwets zijn de limonades echter allerminst. Alle recepten zijn 100% natuurlijk.

Smaken:

Pompelmoes, Grenadine, Citroen, Mandarijn en Campagnepils

Koffiebar Nog een bakkie? Jillz

Jillz

Het verhaal van Jillz begint bij Sofie Eliasson, een Zweedse vrouw die in 2005 naar Nederland verhuist. Sofie werkt voor Heineken, op zich al bijzonder, want eigenlijk houdt ze helemaal niet van bier. In Zweden was ze gewend om samen met haar vriendinnen cider te drinken, maar waar ze in Nederland ook zoekt: ze vindt hier geen cider.

Dat brengt Sofie op een sprankelend idee: ze besluit een drankje voor vrouwen te ontwikkelen. Iedereen bij Heineken is enthousiast! Sofie gaat meteen aan de slag met een team van vrouwen .

Nu is er dus een gezellig en verleidelijk drankje waar heel veel vrouwen van houden: Jillz! Een verfrissende, sparkling cider met een heerlijke fruitsmaak!

Koffiebar Nog een bakkie? Earth water

Earth Water

Earth Water doneert 100% van de netto winst aan waterprojecten voor schoon drinkwater

Koffiebar Nog een bakkie? Heineken en Amstel Radler

Heineken en Amstel Radler bier

De heerlijke verfrissende 0,0% versies

koffietijd  koffie en thee scheveningen den haag koffiebar americano cappuccino latte koffie verkeerd koffie met gebak espresso gemberthee muntthee chai broodjes fruhstuck breakfast lunch